Sonenumrene til parkeringsapp WaytoPark er merket

Narvik kommune v/parkering har merket parkeringssonene til parkeringsappen WaytoPark i sentrum og på Frydenlund. Dette gjøres for å forenkle hverdagen til byens trafikanter og vil være til god hjelp når bilister skal parkere på avgiftsplassene med parkeringsappen.

Dette merker bilistene med at det er kommet et firesifrede stickers med byvåpenet på skiltstolper og parkeringsautomatene. Disse tallene sier hvilken sone du skal velge når du bruker WaytoPark-appen for å betale parkeringsavgift. Du kan alternativt betale med bankkort og kontanter om du ikke vil bruke appen. Da trenger du ikke tenke sonenummer.

Denne tilpasningen gjøres da vi har fått tilbakemelding om at det er vanskelig å huske sonenumrene. I Narvik er sonene i appen knyttet opp mot plasseringen til automatene, dette gjør at det er ganske mange soner å forholde seg til. Med stadig økende bruk av appen, velger vi å gjøre det lettere å oppdage sonenumrene.

Narvik kommune

Kjell Ketil Dalelv
Fagansvarlig parkering

For mer informasjon:
Kontakt: Kjell Ketil Dalelv på tlf. 91355979

Flere nød- og vakttelefoner

Narvik kommune | Havnegata 2 | Postboks 64, 8501Narvik  | Telefon: 76 91 20 00 | Faks: 76 91 20 01 | Org.nr:  959 469 059

Ansvarlig redaktør: Nicola Mulryan